Helaas, mijn verjaardagsactie is verlopen, maar...

Ik heb nog wel een ander cadeautje voor je in petto... tot 31 december 2022

Bekijk de voordelen

Babette

De leukste manier voor klant én ondernemer om in contact te komen

Hoe verzamel ik op zo'n makkelijk mogelijke manier e-mailadressen? Het is iets waar ik als ondernemer regelmatig aan denk. E-books zijn waardevol, maar soms nog een drempel voor klanten om te downloaden. De quiz is een speelse manier voor klant én ondernemer om met elkaar in contact te komen. Je krijgt in de vragen de kans om de pluspunten van je product te belichten én om vervolgens de verbinding aan te gaan met je potentiële klant. De tool is extreem makkelijk te implementeren en te bewerken. Ik ben fan!


Voor wie is QuizTool geschikt?

Daar is maar 1 antwoord op te geven: iedereen! Iedereen die onderneemt kan met een test mensen verleiden om hun e-mailadres achter te laten (mensen zijn gek op testen maken…). Heb je eenmaal de test gemaakt, dan wil je immers ook de uitslag weten! Maar er is meer, want de test kan precies aangeven waar iemand behoefte aan heeft, waardoor jij die persoon direct op de pagina laat komen die hem bij dat probleem helpt.

Vanzelfsprekend zorg jij er dan voor dat deze potentiële koper op deze pagina direct kan inschrijven voor jouw product of advies, wat hij of zij nodig heeft.

Enkele voorbeelden:

✓ Als coach kan je een test laten maken hoeveel zelfvertrouwen iemand heeft
✓Als honden gedragsdeskundige test je het gedrag van het geliefde huisdier
✓ Als verkoper van bedden test je hoe goed iemand slaapt
✓ Als SEO-specialist test je hoe zichtbaar een ondernemer is
✓ Als sport coach om te kijken hoe fit iemand is

Samen met bovenstaande nog 1000de andere voorbeelden. Dus ook voor jou!

Succesvol voorbeeld "test je spaanse kennis" 

null
null
null

null

Vergroot jouw bereik met QuizTool!

Ook meer leads verzamelen?
Met QuizTool kan iedereen een quiz maken. Of je het nu eenvoudig wilt houden en eigenlijk puur uit bent op nieuwe klanten bereiken of dat je de mensen echt iets wilt laten weten: met QuizTool kan je het allemaal doen. Jij bepaalt de hoeveelheid vragen en hoe de antwoorden beoordeeld worden. Maar daarnaast kan je ook bepalen op welk deel van jouw site de klant komt bij een bepaalde uitslag. Zo kan je precies die inhoud laten zien die zij dus nodig hebben!


Een betere "online" verkoopstrategie bestaat er eigenlijk niet!

Alle voordelen van QuizTool

  • Door op je site een quiz te plaatsen komen er niet alleen meer mensen naar je site toe, maar ze willen best hun gegevens achterlaten als ze hier iets voor terugkrijgen.
  • Veel mensen vullen graag een test in, zeker als het aansluit bij de vragen die ze zichzelf stellen! Handig voor jou, want zo krijg jij juist de mensen op je maillijst die ook werkelijk geïnteresseerd zijn. Waar een e-book ooit voor adressen zorgde, kan een quiz het nu op een veel eenvoudigere manier doen!
  • De mensen krijgen de uitslag van de test, waarbij jouw product of dienst precies de oplossing is die zij zoeken én jij hebt er in ieder geval een mailadres bij. En met een beetje geluk dus meteen een nieuwe klant!
  • Je slaat je test eenvoudig op en kunt direct er nog één maken. Zo kan je op iedere pagina een andere quiz zetten!
  • Doe het slim en ga in de schoenen staan van je klant. Welke vragen kunnen zij zich stellen, waar jouw product of dienst bij aansluit? Maak je quiz zo dat de mensen graag het antwoord willen weten en dus hun e-mailadres gewoon afgeven. Je hebt er nog meer profijt van als de mogelijke klant direct een aanbieding krijgt die aansluit op de test!
  • Door zelf met QuizTool aan de gang te gaan, heb je zelf alles in de hand. Jij bepaalt immers waar de quiz over gaat, welke vragen er beantwoord moeten worden, maar ook waar op je site de quiz komt te staan. En misschien nog wel belangrijker: waar de uitslag de klant naar toe leidt!
  • JEen quiz kan ook helpen om doelgerichter de klant te helpen. En dat biedt serieuze kansen voor jou als ondernemer. Komt je klant uit bij een bepaalde pagina, dan kan hij daar een gratis informatiepakket aanvragen. Hij voelt zich gehoord en jij weet dat je nu jouw informatie verstuurd naar iemand die ook echt bij de doelgroep hoort! Dit kan je uiteraard ook op andere manieren toepassen.

Actie

1 Jaar met levenslang 25€ korting

€ 75,-
€ 50,-

Na aanmelding krijg je direct toegang tot jouw account

Grootste voordelen
✓ Na dit jaar blijf je 50€ per jaar betalen
✓ 1 jaar lang jaar alles geregeld
✓ Slechts 0,14 cent per dag

Vanaf 1 januari 2023 wordt quiztool 75,- per jaar

Deze actie STOPT over
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Een echte NOBRAINER!!

Voor maar 0,14 cent per dag heb jij een prachtige tool in handen waarmee je je
klantenbestand eenvoudig uitbreidt. Je nieuwsbrief aan meer mensen kan worden verstuurd én daardoor dus meer nieuwe klanten kunt ontvangen!

Gegarandeerd dat je :

✓ Meer e-mailadressen gaat verzamelen
✓ Langer tijd dat bezoekers op je site aanwezig zijn (goed voor google)
✓ Je de juiste doelgroep op je lijst gaat krijgen
✓ Een interactieve site 


Ben jij nu uren bezig met een lokmiddel als een e-book,
QuizTool is HET nieuwe E-book

Trekt de aandacht

QuizTool is een magneet om E-mailadressen te verzamelen

Interactie

De bezoeker wordt door de quiz meer betrokken bij het onderwerp

Eenvoudig en snel

QuizTool is heel simpel in gebruik en binnen no-time online

Klaar voor de start....

Klaar voor je eerste quiz? Druk op de knop hieronder en je kunt beginnen!

Deze actie STOPT over
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden