quiz-tool

Hoe werkt QUIZ TOOL

Check de video

Hoe maak je een Quiz?

Een quiz maken is met de QuizTool kinderspel. Het bedenken van de vragen en de antwoorden zal het ingewikkeldst zijn! Heb jij je vragen bedacht en hoe je de antwoorden wilt becijferen? Dan kan je deze gaan invullen. Je geeft een waarde aan alle antwoorden die mogelijk zijn.

Als alles is ingevuld bepaal je wat je met de uitslag doet. Je kunt bepalen dat ze uitkomen bij je contactpagina, bijvoorbeeld, of dat je voor ieder mogelijke uitslag een eigen pagina maakt waar ze bij uitkomen. Laatstgenoemde geeft natuurlijk nog gerichtere mogelijkheden omdat je dan echt kunt inspringen op de uitslag en dus op de behoeften van de invuller! Is de quiz af, dan plak je de embed code op je eigen site!  Makkelijker kan het gewoon niet!

Wil je de quiz gebruiken om mensen te helpen of naar het juiste product of dienst te leiden en gaat het jou niet om e-mailadressen? Dat kan uiteraard ook. Je geeft dan aan dat het niet verplicht is om een e-mailadres achter te laten!

Snel en eenvoudig

Quiztool is heel simpel in gebruik en eenvoudig in te stellen

Meer bezoekers

Door de quiz blijven bezoekers langer hangen (goed voor google)

Gratis uitproberen

Dus geen uitgaven als het niet bevalt

E-mails verzamelen

Een echte klant magneet, Een koud kunstje met een quiz!

Zelf te plaatsen op site

Met een eenvoudige code eenvoudig zelf op je site te plaatsen

Klantgericht

Jij kunt je klant naar de gewenste informatie leiden na de test

Interactie met bezoekers

Je hebt een prachtige site en zeker een mooi aanbod van producten of misschien bied je fijne diensten aan. Dat alles is natuurlijk niet genoeg, want je zult ook klanten moeten hebben. Hoe kan je meer mensen bereiken met je aanbod en leuke acties? Inderdaad, door meer mensen toe te kunnen voegen aan je adressenbestand en deze mensen regelmatig op de hoogte te houden van al die fijne dingen van jouw bedrijf. Maar hoe kom je aan die mensen? De meeste mensen zullen immers niet zomaar hun e-mailadres achterlaten. Maar daar is een oplossing voor!

Met QuizTool:

✓ Maak je steeds andere quizzen of meerdere voor op je site
✓kun je een quiz gebruiken om meer te weten te komen over je doelgroep
✓Heb je de keuze of bezoekers wel of niet hun e-mailadres achterlaten


null

Alle voordelen van QuizTool

  • Door op je site een quiz te plaatsen komen er niet alleen meer mensen naar je site toe, maar ze willen best hun gegevens achterlaten als ze hier iets voor terugkrijgen.
  • Veel mensen vullen graag een test in, zeker als het aansluit bij de vragen die ze zichzelf stellen! Handig voor jou, want zo krijg jij juist de mensen op je maillijst die ook werkelijk geïnteresseerd zijn. Waar een e-book ooit voor adressen zorgde, kan een quiz het nu op een veel eenvoudigere manier doen!
  • De mensen krijgen de uitslag van de test, waarbij jouw product of dienst precies de oplossing is die zij zoeken én jij hebt er in ieder geval een mailadres bij. En met een beetje geluk dus meteen een nieuwe klant!
  • Je slaat je test eenvoudig op en kunt direct er nog één maken. Zo kan je op iedere pagina een andere quiz zetten!
  • Doe het slim en ga in de schoenen staan van je klant. Welke vragen kunnen zij zich stellen, waar jouw product of dienst bij aansluit? Maak je quiz zo dat de mensen graag het antwoord willen weten en dus hun e-mailadres gewoon afgeven. Je hebt er nog meer profijt van als de mogelijke klant direct een aanbieding krijgt die aansluit op de test!
  • Door zelf met QuizTool aan de gang te gaan, heb je zelf alles in de hand. Jij bepaalt immers waar de quiz over gaat, welke vragen er beantwoord moeten worden, maar ook waar op je site de quiz komt te staan. En misschien nog wel belangrijker: waar de uitslag de klant naar toe leidt!
  • JEen quiz kan ook helpen om doelgerichter de klant te helpen. En dat biedt serieuze kansen voor jou als ondernemer. Komt je klant uit bij een bepaalde pagina, dan kan hij daar een gratis informatiepakket aanvragen. Hij voelt zich gehoord en jij weet dat je nu jouw informatie verstuurd naar iemand die ook echt bij de doelgroep hoort! Dit kan je uiteraard ook op andere manieren toepassen.

Daphne

"Je kunt er zoveel klanten
mee bereiken"

Ik vind dit een super leuke aanvulling op mijn site voor mijn klanten.

Op een leuke manier komen zij er achter elke aanbod het beste voor hen geschikt is. Een quiz maken is super eenvoudig met QuizTool. Ik zou het andere zeker aanraden je kunt er zoveel klanten mee bereiken

Wat kost  Quiz Tool

Maand

Veilige keuze

€ 350,-
€ 9,-
Prijs per maand en exclusief 21% btw

Grootste voordelen
✓ Veilig en maandelijks opzegbaar
✓14 dagen gratis proberen

Jaar

Beste keuze (goedkoopste optie)

€ 350,-
€ 75,-
Prijs per jaar en exclusief 21% btw

Grootste voordelen
✓ 40% korting
✓ Een heel jaar alles geregeld
✓ 14 dagen gratis proberen

Nogmaals alles op rijtje

✓Mensen delen graag quizzen: gratis reclame!
✓Mensen blijven langer op je site met een quiz, je trekt meer aandacht
Jouw marketingstrategie is naar aanleiding van een quiz beter af te stemmen 
Omzet verhogend omdat je meer e-mailadressen en namen verzamelt en dus meer mensen kunt bereiken
✓Een Quiz met humor kan mensen juist over de streep trekken (uiteraard afhankelijk van jouw activiteiten)
✓Mensen willen graag testen maken als ze ergens inzicht in willen krijgen